14-jarige vermoordt broer en vraagt vriendje: "Help mij de rest ook uitmoorden"

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een 14-jarige jongen heeft zijn 17-jarige broer om het leven gebracht. Hij bleek nog een hele lijst van familieleden te hebben die hij ook wilde vermoorden.

De tiener uit de Amerikaanse staat Alabama schoot zijn oudere broer buiten de gezinswoning dood met een vuurwapen. Daarna sleepte hij het lichaam weg van de woonst.

Op school biechtte hij alles op tegen een vriendje. De jongen vertelde zijn vriend ook dat hij zijn hulp wilde bij het vermoorden van de rest van zijn familie, en bij het begraven van de lijken.

De vader van het 17-jarige slachtoffer ontdekte dinsdag het lichaam van zijn vermoorde zoon, op zo'n 55 meter van de gezinswoning, nadat de jongen sinds maandag vermist was.

De lokale sheriff ondervroeg meerdere mensen in verband met de dood van de 17-jarige jongen. Toen hij met diens jongere broer sprak, gaf die toe dat hij de dader was.

De politie vond vervolgens een lijst met namen van familieleden die de 14-jarige jongen eveneens uit de weg wilde ruimen. Hij zou ook een schietpartij in een school gepland hebben, schrijft The Mirror.

De jonge verdachte werd opgepakt en is aangeklaagd wegens moord.