Karen Damen kondigt groot nieuws aan

door: LHX
Karen Damen in 'James De Musical'
Afbeelding bron: GoPlay

Op 14 februari ging de 'One Woman Show' van Karen Damen in première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Nu komt ze met groot nieuws.

Haar fans hebben er even op moeten wachten, maar na enkele maanden uitstel vond in februari eindelijk de première van de 'One Woman Show' van Karen Damen plaats. De Arenbergschouwburg was helemaal uitverkocht.

Ook de andere shows van het ex-K3'tje waren een groot succes. Een heuse tournee kon dan ook niet uitblijven. Op Instagram deelt ze een hele resem data in 2024 en 2025. 

"Da'k ga touren, begot!", schrijft ze erbij. Ze speelt haar show onder andere in Mortsl, Vilvoorde, Gent, Ieper, Roeselare en opnieuw in de Arenbergschouwburg.

Haar fans zijn erg blij met het nieuws. "Yes, ik heb al wat geboekt", reageren ze. "Tickets geboekt voor alle data. Het wordt weer zo leuk! Die show is zo goed!" "We kunnen niet wachten!"

Haar Nederlandse fans blijven helaas op hun honger zitten. "Waarom treed je niet op in Nederland?", vragen ze haar. "Wanneer kom je richting Nederland?" Wat niet is, kan nog komen, natuurlijk. Wie weet verovert de 'One Woman Show' in de toekomst ook het Nederlandse publiek...?