Ruben Van Gucht lijkt alle krediet verloren te hebben: “Kan zijn vrouw nu maar beter doen”

door: PMN
Ruben Van Gucht
Afbeelding bron: Instagram@rvangucht

Ruben Van Gucht is in het oog van de storm terechtgekomen. Het 40-jarige sportanker van Sporza zou zijn echtgenote Blanka Vlasic bedriegen. Het item leeft nu ook in het buitenland.

In de binnenlandse pers is er al heel wat gezegd en geschreven over het liefdesleven van Ruben Van Gucht. Onlangs waren er nog de blote benen op zijn hotelkamer. Ruben deed verslag voor Radio 2 en op de achtergrond waren er onbekende vrouwenbenen te zien.

Er waren eerder al geruchten dat Ruben iets zou hebben met Ine Beyen en daarna waren er geruchten dat hij iets zou hebben met Charlotte Van Looy. Er valt altijd iets te vertellen over het mysterieuze liefdesleven van Ruben.

Ruben is nog steeds getrouwd met de gelovige Blanka Vlasic. Zij woont met hun zoontje Mundo in Kroatië. Na het drukke voorjaar ging hij zijn gezin bezoeken.

De fans van Blanka hebben zich intussen tegen Ruben gekeerd. “Hij is een man zonder moraal”, citeert Dag Allemaal haar fans. “Hij zit altijd bij zijn minnares en heeft niet eens de tijd om bij zijn zoontje te zijn.”

“Iemand als Ruben verdient Blanka niet! Terwijl Blanka in de kerk zit, zit hij in het bordeel. Ze kan maar beter een advocaat zoeken die gespecialiseerd is in echtscheidingen!”