Heel bekend Nederland leeft mee met babynieuws van zanger Mart Hoogkamer

door: WVDS
Mart Hoogkamer
Afbeelding bron: De Greef Ines

Nederlandse zanger Mart Hoogkamer, die ook in België een superhit scoorde met ‘Ik ga zwemmen (in Bacardi Lemon)’, had afgelopen week prachtig nieuws.

De zanger en zijn vriendin Jennifer van Ooijen deelden op hun sociale media een video met de tekst “When Dreams Come True…”. In januari 2025 verwacht het koppel namelijk hun eerste kindje.

Het koppel vertelde onlangs bij Shownieuws dat ze het geslacht van het kindje al weten. Ondertussen stromen de felicitaties nog steeds binnen.

Gelukwensen voor het Mart Hoogkamer en partner blijven binnenstromen

Het lijkt alsof heel bekend Nederland zijn gelukwensen met het koppel deelt. André Hazes, met wie Mart momenteel een nieuwe single aan het promoten is, maakt alvast een grapje over de naam van de toekomstige baby.

“Prachtig man. Jij krijgt m'n gage van vanavond als jullie hem André noemen!” En Monique, de partner van André Hazes, schrijft: “Mooiste vorm van liefde die je je kunt bedenken. Gefeliciteerd lieverds en nu genieten van dit mooie nieuws.”

Wesley Sneijder: “Gefeliciteerd vriendje en vriendinnetje.” En Emma Heesters laat weten: “Gefeliciteerd! Super leuk nieuws.”