Zo lief! Jarige Tine Embrechts krijgt prachtige verrassing van haar zonen

door: LHX
tine embrechts
Afbeelding bron: VTM

Op 30 mei is Tine Embrechts 49 jaar geworden. Dat werd uitgebreid gevierd.

"Allerliefste mama, je gaat jouw laatste jaar als veertiger in, maar voor mij lijk jij nog maar 48", staat er op een kaartje dat Tine Embrechts gekregen heeft van haar zoontje Gaston. 

"Nu nog eens 11 jaar en dan word jij al 60 en ik 18 of 19, maar daar moet je nog niet aan denken", vervolgt hij. "Hopelijk vind je de tekeningen die ik en Maurice hebben gemaakt voor jou mooi. Ik ben blij dat jij mijn mama bent."

Van haar man Laurent – alias Guga Baúl – kreeg Tine dan weer kaarsjes met de letters T-I-N-E-K-E erop én een flauw mopje. Hij hing de ballonnen met het getal 49 verkeerd op, waardoor er in plaats van 49 het getal 64 te lezen viel.

Ook Tines oudste zoon Luis Oscar Santos, die zingt onder de naam OSKI, is zijn moeder niet vergeten. Hij trad donderdagavond op in het Depot in Leuven en zong samen met het publiek 'Happy birthday' voor haar.

Tine zelf kon daar helaas niet bij zijn, want zij had een ander leuk plan. Samen met enkele vriendinnen ging ze samen naar Guga's voorstelling kijken. Stiekem smokkelden ze een fles champagne mee in de zaal, die ze ter plekke opdronken. "Schol!", klinkt het in Tines Instagramverhaal.