Zangeres Wendy Van Wanten, nog steeds ontroerd door gebaar van Willy Sommers: “Kort daarna is hij gestorven”

door: WVDS
Wendy Van Wanten
Afbeelding bron: Eén

Zangeres Wendy Van Wanten doet haar iconische duet met Willy Sommers deze zomer nog een keer over in Tien Om Te Zien. De twee artiesten komen nog steeds zeer goed overeen.

Wendy Van Wanten heeft een mooie zangcarrière uitgebouwd en in de lijst van hits staat ook het nummer "Kijk eens diep in mijn ogen", een topper die ze samen met Willy Sommers uitbracht.

Wendy Van Wanten als verrassing op jubileumshow van Willy Sommers

Wendy Van Wanten en Willy Sommers vertellen in Dag Allemaal van deze week dat ze na hun hit niet echt contact zijn blijven houden. “Door gebrek aan tijd omdat we het allebei zo druk hadden. We kwamen elkaar uiteraard af en toe wel tegen,” vertelt Wendy aan het magazine.

Een gebeurtenis die Wendy Van Wanten nog steeds ontroert is een gebaar van Willy Sommers tijdens zijn jubileumshow voor 20 jaar carrière in het Kursaal van Oostende.

“Ik was erbij, als verrassing. Ik ben zo blij dat mijn papa dat nog heeft meegemaakt. Hij zat zo fier als een pauw in de zaal. Kort daarna is hij gestorven. Daar ben ik Willy nog altijd dankbaar voor", aldus Wendy Van Wanten.