Wow! Klaasje Meijer en haar vriend Max hebben iets bijzonders te vieren

door: LHX
Klaasje Meijer en Max
Afbeelding bron: Instagram @klaasje_meijer

Deze week is ex-K3'tje Klaasje Meijer te gast in de MNM-podcast '22 minuten stomme vragen'. Daar komen we iets bijzonders te weten over haar relatie met Max.

2024 is geen gewoon jaar voor Klaasje Meijer en Max: ze zijn in oktober van dit jaar maar liefst 10 jaar samen. Hoe bijzonder dat ook is, voorlopig zijn er nog geen plannen om het te vieren.

Klaasje is niet eens zeker of Max het wel beseft. "Misschien moet hij even luisteren naar deze podcast, zodat hij weet dat het dit jaar 10 jaar is", lacht ze. Ze vertelt ook dat ze blij zou zijn met een bos bloemen, maar dat dat ook weer niet per se hoeft. "Ik ben niet zo van de cadeaus", klinkt het. 

Na 10 jaar samen hebben zij en Max een erg stabiele basis opgebouwd. "Ik vind hem nog elke dag de leukste man die er is. Dat klink supercliché, maar zo is het."

"Het is toevallig dat ons leven zo is gelopen, dat we elkaar tegenkwamen toen we 19 en 20 waren. We blijven evolueren en ik denk dat dat het mooiste is, dat we allebei nieuwe dingen ondernemen en dat dat heel vertrouwd en vast voelt."

"Ik besef altijd dat dat niet vanzelfsprekend is, en ik ben superdankbaar dat het zo is. Hij is heel erg mijn basis, en ik ook voor hem."