Wendy Van Wanten duidelijk over iemand die we allemaal kennen: “Heeft ogen om in te verdrinken”

door: PMN
Wendy Van Wanten
Afbeelding bron: Photonews

Wendy Van Wanten stond maandag op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Ze bracht daar samen met Willy Sommers hun duet ‘Kijk eens diep in mijn ogen.’ Ze scoorden daar in de jaren ‘90 een heel grote mee.
 

Zondag kunnen we in ‘Tien Om Te Zien’ het duet van Wendy Van Wanten met Willy Sommers bekijken. Het nummer ‘Kijk eens diep in mijn ogen’ is intussen al drie decennia oud. Dat is toch al een hele tijd.

“Wie schrikt daar niet van?”, vraagt Wendy zich luidop af in TV-Familie. “De jaren vliegen voorbij. Ik zing dat lied nog op elk optreden, want het zorgt voor ambiance. En het is nog eens leuk om in Willy zijn ogen te kijken, hij heeft ogen om in te verdrinken.”

Wendy Van Wanten zegt dat Willy Sommers ogen heeft om in te verdrinken

Willy zal het graag horen. Volgend jaar wordt Wendy 65. Het zal haar niet stoppen om te blijven zingen. Daar is ze heel duidelijk over.

“Je weet nooit wat de toekomst zal brengen. Ik heb al vaker gezegd dat ik meer wil genieten van het leven. Maar mijn werk is ook een vorm van genieten.”

“Volgens mij geldt dat ook voor Willy. Voor mannen is het misschien wat makkelijker om door te blijven gaan dan voor vrouwen. Op een bepaalde leeftijd zie ik mezelf niet meer op het podium staan.”