Straf! Sam Gooris zorgt voor verrassing op het podium van 'Tien Om Te Zien'

door: LHX
Sam Gooris
Afbeelding bron: Photonews

Deze en volgende week vinden op de zeedijk van Westende de opnames van 'Tien Om Te Zien' plaats. De eerste aflevering wordt zondag uitgezonden op VTM.

De eerste 'Tien Om Te Zien'-week is achter de rug. Die was goed gevuld met geweldige optredens van de beste Vlaamse artiesten.

Zondag is op VTM de eerste aflevering te zien. Daarin komen onder meer Metejoor, Sandra Kim, Bart Kaëll, The Starlings, Camille en Sam Gooris langs.

Die laatste zorgt voor een wel héél bijzonder moment. Hij staat niet alleen op het podium, maar krijgt gezelschap van doventolk Pascal Samijn.

"Ik had eens voor mezelf een leuk filmpje gemaakt met mijn gebarentaal in het nieuwe liedje van Sam Gooris. Dat zette ik op mijn social media. Dit sloeg in als een bom", vertelt Pascal, die zelf doof is, aan de Krant van West-Vlaanderen.

Kelly Pfaff was meteen fan en vroeg Pascal of hij mee op het podium van 'Tien Om Te Zien'. "Natuurlijk moest ze dat geen twee keer vragen" lacht hij. Pascal is namelijk al lang een grote fan van Sam: hij beheert zelfs een fansite van de zanger.