Metejoor overladen met reacties na zijn optredens in ‘Tien Om Te Zien’: Iedereen is hetzelfde opgevallen

door: PMN
Metejoor
Afbeelding bron: Photonews

Metejoor heeft met ‘Groot’ opnieuw een zomerhit beet. Hij bracht dat nummer ook al in ‘Tien Om Te Zien’. Eerder deze week stond hij er twee keer op het podium.
 

Metejoor staat opnieuw in de hoogste regionen van de hitparade. ‘Groot’ is opnieuw een schot in de roos. Ook de zanger zijn fans zijn gek van het nummer.

Die fans van Metejoor waren ook massaal aanwezig op de opnames van ‘Tien Om Te Zien’. Hen is allemaal hetzelfde opgevallen tijdens die optredens. Ze laten dan ook massaal van zich horen.

“Het was zo leuk dat Metejoor tijdens de repetities ook in het publiek kwam. Hij heeft dat echt heel goed gedaan. Een grootste prestatie van hem.”

“Je wordt altijd zo goed gezind als je het nummer hoort. Zondag treedt hij weer op. Dan is hij te zien op het Beachfestival van radiozender Play Nostalgie.”

Opvallend is dat Metejoor dit jaar niet genomineerd is voor ‘Zomerhit’. Dat komt omdat de zanger niet voldoet aan de reglementering. Hij zou dan zowel op één halve finale als de finale moeten optreden. Dat lukt hem niet want hij heeft dan al een ander optreden.