Laura Tesoro doet heftige onthulling: "Gecrasht"

door: LHX
Laura Tesoro
Afbeelding bron: Photonews

Laura Tesoro is een echte creatieve duizendpoot. Niet alleen heeft ze haar muzikale carrière, maar daarnaast is ze ook regelmatig op televisie te zien.

Het is geen wonder dat Laura Tesoro het regelmatig erg druk heeft, en dat merkt ze ook aan haar lichaam. De afgelopen maanden heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om af en toe je hoofd leeg te maken en iets te doen voor zichzelf.

"Ik heb altijd gedacht dat ik dat niet nodig had, omdat ik heel goed ga op prikkels en veel drive heb. Dat is iets dat mij al heel mijn leven veel energie geeft", vertelt ze op Radio2. "Maar ik heb geleerd dat ik er nóg meer van kan genieten als ik af en toe ook even een moment voor mezelf pak."

Dat heeft ze helaas geleerd op de pijnlijke manier. "Ik ben in februari even echt gecrasht", onthult ze. "Dat was de allereerste keer dat ik zoiets voorhad. Het was mijn lichaam dat zei: en nu is het genoeg geweest."

Dat was uiteraard geen pretje, maar achteraf is ze blij dat ze die les geleerd heeft. "Nu weet ik: ik moet het wat rustiger aan doen. Ik moet wat meer aan mezelf beginnen denken."