Fans vinden het zalig wat Koen en Kris Wauters doen: “Zo geweldig om te zien”

door: WVDS
Clouseau
Afbeelding bron: Photonews

Dat Koen en Kris Wauters met hun band Clouseau dit jaar 40 jaar op het podium staan, weet ondertussen iedereen. De apotheose is natuurlijk dat ze het Sportpaleis 13 keer zullen doen vollopen aan het einde van het jaar. 

Koen en Kris hebben in hun beginjaren nog honderden meisjes doen flauwvallen tijdens een ware Clouseau-mania. En dat fans dikwijls nog fans zijn van het eerste uur, blijkt nog maar eens. 

Kris en Koen Wauters nemen fans terug naar beginperiode: "Zalig"

Een dag geleden plaatsten ze op hun Facebook een video uit de beginjaren van de groep tijdens de Baccarabeker. Een piepjonge Koen en Kris Wauters, Ingeborg en Phil Graveyard als de West-Vlaamse ploeg. Ook zie je een jonge Luc Appermont als presentator. 

Fans zijn dolenthousiast om de beelden nog eens terug te zien: “Superleuk, blijven goede nummers. Ik geniet er nog steeds van”, “Zalig”, “Toen was ik al een 7-jarige fan… en nu nog steeds. Iets ouder, maar nog zotter.” 

Pure nostalgie voor de meesten. Meestal hebben ze in die periode hun hart verloren aan Clouseau. “Wauw, de beginperiode. Zo is het voor mij ook begonnen en nu nog altijd hoor, machtig”, “Zo geweldig om terug te zien”.