Verdediger kopt KV Mechelen naar winst, maar moet naar ziekenhuis na heftige botsing: "Ongeveer 30 seconden bewusteloos geweest"

door: MaR
Foulon
Afbeelding bron: Photonews

Tijdens de wedstrijd tussen KV Mechelen en Cercle Brugge opende Daam Foulon de score met een kopbal. De Mechelse verdediger moest echter zijn doelpunt bekopen met een pijnlijke hoofdblessure.

Het was even schrikken toen Foulon na zijn doelpunt roerloos op het veld bleef liggen. De botsing met Warleson verliep heftig, en de medische staf werd snel opgeroepen om hulp te bieden.

De verdediger werd met een brancard van het veld gehaald en direct naar het ziekenhuis gebracht. In het AZ Sint-Maarten in Mechelen onderging hij verdere onderzoeken. Trainer Besnik Hasi gaf na de wedstrijd een korte update over zijn toestand.

"Daam was na de botsing ongeveer 30 seconden weggeweest. Hij dacht zelf dat hij tegen de paal was gebotst, maar het was de knie van Warleson”, zegt Hasi aan Sporza.

“We hadden wel even schrik, maar de dokter stelde ons gerust toen hij weer bij bewustzijn was.”

KV Mechelen won de wedstrijd uiteindelijk nog met 2-0 van Cercle. Malinwa staat nu op een negende plaats in het klassement.

Tags