Klanten bestelden vorig jaar online bij Lidl, maar hebben nog niks gekregen

door: BVDO
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Op de sociale media van Lidl komen enkele klanten met verontrustend nieuws. Zij bestelden vorig jaar iets online, maar kregen het nog niet.

Verschillende klanten van Lidl melden op sociale media dat zij in november en december online producten bestelden, maar die nog altijd niet gekregen hebben. Maar blijkbaar is er veel meer aan de hand.

“Ik bestel niets meer want ik heb in november een naaimachine besteld en betaald en ik heb het nog niet”, zegt Magdalenia.

Magdalena bestelde in december een koffer en kreeg die ook nog niet. Als de vrouw mailt om uitleg, krijgt ze als antwoord dat de producten nog bij de douane zitten en snel geleverd zullen worden.

En dan begint er een belletje te rinkelen bij de klanten, want Lidl zou nooit producten verzenden die via de douane moeten passeren. Zij hebben immers niet bij Lidl besteld, maar via een reclame op sociale media die zich uitgeeft voor Lidl. Ze zullen hun producten nooit krijgen.

“Ik vrees dat je slachtoffer bent van fraude”, reageert de klantendienst van Lidl. “Het lijkt er op dat je betaalde aan iemand die helemaal niets met Lidl te maken heeft. Ik raad je aan om zo snel mogelijk jouw bank en de politie te contacteren. Succes.”