ALDI heeft goed nieuws voor de klanten: Basisproduct fors goedkoper en er is nog meer

door: MRO
Aldi
Afbeelding bron: Photonews

ALDI komt naar buiten met goed nieuws voor de klanten. De supermarktketen zal de prijs van een basisproduct fors laten dalen en er zitten zelfs nog meer prijsdalingen aan te komen.

ALDI heeft sinds 2 oktober de prijs van suiker verlaagd. Kristalsuiker, fijne korrelsuiker en suikerklontjes zijn nu tot ruim 20% goedkoper. De discounter rekent de dalende grondstofprijzen voor suiker door in het voordeel van de klanten. 

De prijs van suikerklontjes daalt zo opnieuw tot het prijsniveau van 2022. "Bij ALDI beloven we de klant dat we de prijzen verlagen zodra het kan", vertelt Natalie Duthoy, Managing Director Procurement bij ALDI.

Intussen werden enkele honderden producten goedkoper. "Sinds begin dit jaar hebben we al meer dan 500 producten effectief in prijs laten dalen bij ALDI", vervolgt Duthoy. Bovendien worden nog meer prijsdalingen verwacht.

Nog meer prijsdalingen op komst bij ALDI

De supermarktketen verwacht immers dat de prijsdaling voor suiker een impact zal hebben op de prijzen van suikerhoudende producten. "We verwachten dat de goedkopere suiker zich zal weerspiegelen in de aankoopprijs van andere producten."

Tags aldi suiker