Kamp Jeroom in beeld: Viktor Verhulst en Rik Verheye zorgen voor enorme hilariteit

door: WVDS
Kamp Jeroom Viktor Verhulst en Rik Verheye
Afbeelding bron: Play4

Vandaag begint een nieuwe spin-off, zo zullen we het maar noemen, van De Slimste Mens Ter Wereld, namelijk Kamp Jeroom. En de eerste beelden beloven je onmiddellijk een slappe lach.

De komende twee weken zoekt Play4 naar het Strafste Jurylid ter Wereld. Op maandag 30 september trappen de eerste juryleden de competitie af: Alex Agnew en dochter Amy, Pedro Elias en Otto-Jan Ham, en Rik Verheye samen met Viktor Verhulst.

Nu heeft Play4 al beelden vrijgegeven van een proef die vandaag door de juryleden zo goed mogelijk moet worden uitgevoerd. Maar zoals steeds zit er hier een addertje onder het gras.

Viktor Verhulst herkent Kabouter Plop niet, zelfs niet na een dansje door Rik Verheye

Zo krijgt Viktor Verhulst een boodschap te lezen dat zijn partner Rik Verheye dingen gaat uitbeelden, maar hij mag die niet raden. Het moet wel een beetje subtiel zijn, zodat hun metgezel niets vermoedt.

In no-time krijgt Viktor door zijn ‘domme antwoorden’ Rik Verheye op de kast. Rik gaat zelfs zover dat hij het dansje van Kabouter Plop uitbeeldt. “Maar dat kan toch niet”, roept Rik naar Viktor. En die antwoordt: "Normaal ben ik daar heel goed in”. Er gaat zeker goed gelachen worden deze avond met Kamp Jeroom, dat lijdt geen twijfel meer.