Bijzonder nieuws: Deze zanger doet mee aan 'De Slimste Mens Ter Wereld'!

door: LHX
Erik Van Looy
Afbeelding bron: Play4

Binnenkort start een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. De kandidaten worden mondjesmaat bekendgemaakt.

Eerder al maakte Play4 bekend dat onder ander Bo Van Spilbeeck, Simon Mignolet, Aster Nzeyimana, Hanne Verbruggen en Emma Bale dit jaar deelnemen aan 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Aan die lijst is vandaag nog een naam toegevoegd.

Het is niemand minder dan zanger Milow. Hij kondigt het nieuws zelf aan op Play Nostalgie. "Leuk dat het er eindelijk eens van komt", zegt hij.

De afgelopen jaren werd hij al enkele keren gecontacteerd door het programma, maar hij vond nooit een gaatje in zijn agenda om deel te nemen. Dit keer is dat dus wél gelukt.

"Ik heb me voorgenomen om met de voorbereiding te beginnen", klinkt het. Dat blijkt moeilijker dan gedacht, omdat hij veel in het buitenland zit. "De eerste stap is het vorige seizoen eens helemaal te bekijken, maar die app werkt blijkbaar alleen als je in België zit."

"Ik heb me ook voorgenomen om de actualiteit iets meer te volgen, want omdat ik vaak in het buitenland zit, heb ik wel wat blinde vlekken, denk ik", voegt hij er nog aan toe. "Ik ben eigenlijk nooit echt een quizzer geweest, maar ik vind het wel leuk om hieraan mee te doen."