Waargebeurde Netflix-hit zorgt voor verhitte discussies online: "De ouders zijn de monsters"

door: WVDS
MONSTERS Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft in het verleden al heel wat indrukwekkende moordenaars in beeld gebracht. Met hun Monsters-reeks focussen ze dit keer op de Menendez-broers.

In Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story schokten de twee broers Lyle en Erik de wereld door hun ouders op brutale wijze te vermoorden. José en Kitty Menendez werden vermoord in hun eigen luxe villa in Beverly Hills, Californië, door hun zonen.

Wanneer de verdenking op de zonen van het echtpaar valt, verdedigen zij hun daden door het jarenlang fysiek, seksueel en emotioneel misbruik dat ze zouden hebben ondergaan.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story op Netflix zorgt voor verhitte discussies

Na het bekijken van deze 9-delige serie zijn Netflix-kijkers verdeeld en is er een ware buzz online gaande over de reeks. Zo lezen we: “De ouders zijn de monsters. Ik begrijp niet waarom deze jongens nog vastzitten.”

“Ze waren schuldig en hebben genoeg gezeten, laat ze vrij. Ze zijn geen bedreiging voor onze samenleving. Ik ben er volledig van overtuigd dat ze ernstig mishandeld zijn. Het pleit niets goed, maar ik vind dat ze nog een kans verdienen.”

Maar sommige kijkers hebben een andere mening: “Koudbloedige berekende moordenaars… van hun ouders. Plan mislukt… ze hebben de rijkdom niet kunnen incasseren” of “Ze waren oud genoeg om het huis uit te gaan en een baan te zoeken.”

Tags