Nog 1 dag! Ben jij klaar voor gloednieuwe afleveringen van de meest spraakmakende en geprezen serie op Netflix te bingen?

door: WVDS
Sex Education Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Een topserie op Netflix gaat eruit met een knal. Het finale seizoen zit vol liefde, gelach, tranen, vriendschap, nieuwe relaties...(en oude). Vanaf 21 september te zien op Netflix!

Het vierde seizoen van Sex Education is het laatste. De bewoners van Moordale gaan er met een goed gevoel uit. Sinds Sex Education in 2019 op Netflix verscheen, heeft het meerdere prijzen gewonnen, waaronder de hoofdprijs voor Beste Comedyserie voor seizoen 3 tijdens de 50e International Emmy Awards in 2022. 

Voor wie nog niet mee is, even een beknopte samenvatting: De moeder van het hoofdpersonage Otis (Asa Butterfield) is seks- en relatietherapeut, hierdoor beschikt haar zoon, de onhandige en onzekere Otis over een uitzonderlijk talent om zijn schoolgenoten van uitstekend advies te voorzien. 

Samen met zijn crush Maeve (Emma Mackey), starten ze tegen betaling een therapiesessie voor iedereen die worstelt met intimiteit, seksualiteit en relaties. Deze reeks heeft een soort 80’s vibe over zich,wat Sex Education nog intiemer doet aanvoelen.

Wat biedt het vierde seizoen? Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric nu voor een nieuwe uitdaging, hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek, terwijl Eric bidt dat ze niet weer losers zullen zijn. 

Maar Cavendish is een cultuurschok voor alle Moordale-studenten. Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, een sterk duurzaamheidsgevoel en een groep kinderen die populair zijn omdat ze... aardig zijn?! 

In de VS leeft Maeve haar droom na op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van cultauteur Thomas Molloy. Otis verlangt naar haar, terwijl hij zich aanpast aan het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus...

Asa Butterfield leidt de cast als Otis Milburn, naast Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey en Connor Swindells. Dan Levy, Emmy bekroond acteur en Schitt's Creek ster, zal zich bij hen voegen voor het laatste seizoen.