Doldwaze actiefilm nu op Netfix: Gevaar, bedrog en verlangen komen samen in dit nieuwste Mexicaanse drama

door: WVDS
BANDIDOS Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Er is sinds 13 maart een spiksplinternieuwe avonturenserie te zien op Netflix. Deze actievolle Mexicaanse serie vertelt het verhaal van een groep zonderlingen die op jacht gaan naar een verloren schat.

Bandidos is het creatieve project van Pablo Tébar (Diablero) en de regie was in handen van Adrian Grünberg (Rambo: Last Blood) en Javier Ruiz Caldera (Spy Time). De hoofdrollen worden vertolkt door Alfonso Dosal, Ester Expósito en Juan Pablo Medina.

Alles gaat fout wanneer oplichters samen tot het uiterste gaan voor een eeuwenoude schat 

De serie draait om oplichter Miguel (Dosal) die blut is en dringend geld nodig heeft om zijn vader, Juan Morales (Bichir), die aan Alzheimer lijdt, te ondersteunen.

Bij zijn werk in een chic hotel komt Miguel zijn oude geliefde Lilí (Expósito) tegen, wiens job enkel draait om gegoede mannen te misleiden en op te lichten... en ze wil absoluut niks met hem te maken hebben.

Echter, alles neemt een wending wanneer Miguel een kaart in handen krijgt van de schat van de Slangenkoning. Niemand heeft deze waardevolle buit ooit gevonden of zelfs maar gezien en hij is vastberaden de eerste te zijn om ze te bemachtigen.

Daarom brengt hij een team samen van ongewone figuren, onder wie Lilí, een tiener gamer genaamd Lucas (Fuentes) en Miguels oom en vervalsingsexpert (Medina), om deze historische Maya-schat na te jagen.

Helaas komen ze er snel achter dat een harteloze rivaal hen op de hielen zit, op die manier moeten ze risicovolle tochten ondernemen door de Mexicaanse Caraïben.

De opnames voor de serie vonden plaats in Mérida, Playa del Carmen, Veracruz, Morelos en Mexico City, allen gelegen in Mexico.

Tags tv-serie