Meisje meermaals met hoofd tegen stoep geslagen: "Ze vecht nu voor haar leven"

door: STS
Kaylee
Afbeelding bron: Gofundme.com/f/kaylee-on-her-road-to-recovery

Een tienermeisje ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ze werd het slachtoffer van bruut geweld tijdens een vechtpartij nabij haar school.

De 16-jarige Kaylee uit St Louis (VS) raakte op 8 maart betrokken bij een zeer gewelddadige vechtpartij in de buurt van haar school. Haar hoofd werd meermaals tegen de stoep geslagen door een ander meisje. Het slachtoffer werd met stuiptrekkingen achtergelaten.

Het meisje ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ze liep een schedelfractuur en schade aan de voorhoofdskwab van de hersenen op ten gevolge van het geweld. Hoe erg de schade is, kan momenteel niet gezegd worden. Het is wachten tot het meisje wakker wordt om dat te kunnen bepalen.

Het andere meisje dat bij de vechtpartij betrokken was zou 15 jaar oud zijn en werd in hechtenis genomen, weet The Mirror.

Via GoFundMe werd al meer dan 300.000 dollar opgehaald voor het slachtoffer. "Kaylee vecht hard om in leven te blijven en dit is slechts het begin van een zware strijd voor haar en haar familie", staat er te lezen.