Lidl zorgt voor hevige discussie op internet: "Mijn tenen krullen ervan"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Een vraag van supermarktketen Lidl op Facebook lokt heel wat discussie uit. Bijna tweehonderd mensen gaven hun mening.

"Ork ork ork, spaghetti eet je met een vork! Of was het een mes; of een lepel?! Vertel ons hoe jij het liefst spaghetti eet!", was de boodschap van Lidl voor de volgers op Facebook.

Er volgden heel wat uiteenlopende reacties over verschillende keuzes en combinaties van eetgerei. "Ik snij mijn spaghetti door met mes en vork, om dan op het einde het laatste van mijn bord uit te lepelen. Dus ik gebruik alle drie, maar draaien kan ik niet", schrijft Kim.

"Is mij van kinds af geleerd. Vork en lepel natuurlijk, zoals de Italianen het ons ooit leerden", schrijft Chantal. "Een Italiaan eet spaghetti alléén met vork!", reageert Paulus. "In Italië enkel met vork", zegt ook Maria. "Ook goed :vork en lepel. Met een mes is not done, behalve voor kinderen."

"Sommige koks maken spaghetti klaar van een halve meter lengte en dan krijgen mensen dat op hun bord en die beginnen daar meteen in te snijden. Als je pap wil, bestel dan pap, en pap eet je met een lepel. Spaghetti eet je met een vork en indien nodig met mes en vork", vindt Frank.

"Voor mij nog steeds vork en lepel!", zegt Jo. "Zo kan je nog steeds zonder knoeien en proper eten."

"Ik gebruik vork en lepel, ik eet graag veel saus en dat gaat niet zo goed met een vork alleen", schrijft Marian.

"Met een vork. Mijn huisgenoten met mes en vork, mijn tenen krullen daarvan", zegt Steffi.