Ruben Van Gucht reageert eindelijk op indicent met vrouwenbenen: Hij heeft opvallende boodschap

door: LHX
Ruben Van Gucht
Afbeelding bron: Photonews

Eind juni haalde Ruben Van Gucht de pers met een opmerkelijk filmpje. Tijdens een livegesprek op Radio2 kwamen er op de achtergrond opeens twee vrouwenbenen in beeld.

Het filmpje van Ruben Van Gucht veroorzaakte heel wat ophef. Het werd zelfs opgepikt door de Kroatische pers. Rubens vrouw Blanka is immers Kroatisch.

Van wie de benen waren, is nog steeds niet geweten. Ook tijdens een interview in 'Café Congé' wil Ruben het antwoord niet prijsgeven. "Voor mij een weet, voor jullie een vraag", reageert hij.

"Ik verbaas me over de enorme interesse", zegt hij ook. "Mij boeit het niet hoe het privéleven van een ander eruitziet. Het was opvallend, maar daarmee kan je het ook loslaten."

Over zijn relatie met Blanka deelt hij enkele opvallende woorden. "Blanka en ik hebben een goede verstandhouding", klinkt het. "Wij praten open over alles waarover open gepraat moet worden, waar andere mensen geen zaken mee hebben."

"Ik heb nooit een ongemakkelijk gevoel bij bepaalde situaties. Wij hebben onze relatie en wij mogen die organiseren zoals wij dat willen. Iedereen kan daar van alles van denken, maar niemand heeft er iets over te zeggen.