Baasje van katje Lee deelt nieuwe foto én heeft boodschap voor volgers

door: STS
Selena Ali
Afbeelding bron: Photonews

Selena Ali uit Stabroek, de eigenares van katje Lee, heeft op haar Facebookpagina een nieuwe foto gedeeld van haar geliefde huisdier, waar zoveel rond te doen is. Ze bedankte haar volgers ook voor de steun die ze ontvangt.

Het FAVV wilde het katje Lee euthanaseren omdat er niet voldaan was aan de verplichte quarantaineperiode voor hondsdolheid.

Drie jaar later is het verhaal rond de uit Peru meegebrachte kat nog niet ten einde, want baasje Selena Ali moet voor de rechtbank verschijnen omdat ze het dier destijds verborgen zou hebben gehouden. Eind september vond een eerste zitting plaats over de zaak, in november volgen de debatten.

"Ik wil iedereen alvast bedanken voor de enorme steun die ik van jullie krijg!", liet Ali enkele dagen geleden weten op Facebook.

"Er verscheen vanmorgen een krantenartikel dat de zitting vandaag zou plaatsvinden. Hier hebben ze zich echter van maand vergist, nog even afwachten wat de uitkomst zal zijn dus. Helaas heb ik dan ook nog geen nieuws op dit moment."

"Waar ik wel enorm dankbaar voor ben, zijn de berichten die vandaag massaal werden verstuurd om me succes te wensen. Lee en ik danken jullie en appreciëren jullie lieve woorden!"