Supermarktketen roept deegwaar terug: "Kan stukjes glas bevatten!"

door: STS
Winkelwagen - winkelkar
Afbeelding bron: Photonews

Het Voedselagentschap waarschuwt voor een voedingsproduct dat gevaarlijk kan zijn wanneer het geconsumeerd wordt. Mogelijk zitten er stukjes glas in.

Het gaat om '4 focaccia’s met oregano 260 g', van het merk Jacquet, met barcode 3029330800125. Dit product werd verkocht bij Cora. Alle lotnummers zijn betrokken bij deze terugroeping. De houdbaarheidsdata liggen tussen 08/10/2023 en 24/04/2024.

"In overleg met het FAVV hebben we beslist om dit product uit de verkoop te nemen", meldt Cora. "Wegens de mogelijke aanwezigheid van vreemde deeltjes (stukjes glas), worden klanten die dit product hebben gekocht verzocht het niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar het zal worden terugbetaald."

Cora laat verder weten dat in de tussentijd de producten uit de winkelrekken gehaald zijn en dat er een affiche werd opgehangen bij de verkooppunten. "We bieden onze klanten onze oprechte excuses aan voor dit ongemak en verzekeren hen dat we de meest effectieve maatregelen nemen om dit soort incidenten te voorkomen."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp