Volgers vinden het fantastisch wat Frans Bauer doet: "Leuk dat je andere mensen ook in de kijker plaatst"

door: WVDS
Frans Bauer
Afbeelding bron: Instagram

Frans Bauer is in volledige focus in de voorbereiding van zijn concerten in Ahoy Rotterdam. Niets, maar dan ook niets wordt over het hoofd gezien.

Frans Bauer geeft zijn volgers regelmatig een inkijk in wat er allemaal aan het gebeuren is. Zo liet hij al zien dat hij zelfs tijdens zijn vakantie zijn loopschema mooi afwerkte.

Frans Bauer geeft inkijk in technische voorbereiding shows Ahoy

Het viel zijn fans de laatste keer ook al op dat hij heel wat kilo’s kwijt is. Hij gaat dus superscherp aan zijn concerten kunnen beginnen. Vandaag deelde de Nederlandse volkszanger een technisch aspect van zijn voorbereiding.

“De laatste hand wordt gelegd aan de in-ears die ik ga gebruiken voor de Ahoy-concerten. Dankjewel Marcel!!”, schrijft Frans. Hij laat ook weten twee paar oortjes te hebben besteld: zilverkleurige en transparante.

Zijn volgers vinden het fantastisch dat Frans ook andere medewerkers zo in de bloemetjes zet. “Zilver, zal top zijn, leuk dat je andere mensen ook in de kijker plaatst, top!” of “Wat leuk dat je andere mensen ook even voorstelt. De mensen achter de schermen zijn ook superbelangrijk.”