Jonge vrouw vermoord op kerkhof: "Mogelijk als menselijk offer"

door: STS
Afbeelding bron: Pixabay

Een jonge vrouw is dood aangetroffen op een kerkhof. Haar moord zou kaderen in een "menselijk offer" dat gebracht werd.

Het lichaam van Auriane Nathalie Laisne, een jongedame van 22 jaar, werd op een verlaten kerkhof in het Italiaanse Aostadal teruggevonden. Het was een wandelaar die het lichaam, dat in staat van ontbinding verkeerde, ontdekte.

Het lichaam van het slachtoffer vertoonde meerdere steekwonden in de buik- en de halsstreek, en schotwonden. De verwondingen zouden volgens een autopsie mogelijk na haar overlijden zijn toegebracht, meldt The Sun.

Spokenjager

Naar verluidt was de jongedame, afkomstig uit Frankrijk, een spokenjager, op zoek naar een spookhuis. Dat zou ze voor haar vertrek verteld hebben aan familieleden.

Het is niet uitgesloten dat het om een "moord met toestemming" ging, als een soort menselijk offer. De politie onderzoekt die piste. Temeer omdat er geen sporen waren die erop zouden wijzen dat het slachtoffer zich verzette.

Langeafstandsrelatie

De 21-jarige Italiaan Teima Sohaib wordt als verdachte beschouwd in de moordzaak. De verdachte en het slachtoffer zouden een langeafstandsrelatie gehad hebben met elkaar, hoewel Sohaib een contactverbod had opgelegd gekregen in verband met geweld.

Volg Redactie24 nu op Instagram