Kijkers van 'Blind Getrouwd' valt iets op: Ze zijn erg kritisch

door: LHX
Dorien en Christophe
Afbeelding bron: Play4

Eén van de koppels die in 'Blind Gekocht' een huis zochten, zijn Heike en Gert-Jan. Inmiddels is dat huis gevonden.

Heike en Gert-Jan waren geen gemakkelijke klanten voor de experts van 'Blind Gekocht'. Heike wilde een tuin van minstens 1.000 vierkante meter voor haar dieren, en Gert-Jan wilde het liefst in De Pinte blijven wonen.

Na een moeilijke zoektocht zijn de experts er dan toch in geslaagd om een mooie woning op de kop te tikken. Interieurdesigner Christophe Verbeke zorgde er vervolgens voor dat die een gezellige thuis werd.

(Lees verder onder de post.)

De meeste kijkers vinden het resultaat indrukwekkend. "Supermooi gedaan!", reageren ze. "Knap werk!" "Prachtig, warm en gezellig! Goed gedaan, Christophe!"

Toch zijn er ook kijkers die minder enthousiast zijn. Zij vinden dat de opvolger van Bart Appeltans wel wat beter naar het koppel had mogen luisteren.

"Wel tof dat die 'architecten' totaal het tegenovergestelde doen van wat die koppels willen, eigenlijk", klinkt het ironisch. "Ik vind het frappant hoe ze echt hun eigen ding willen opdringen en niet echt naar de mensen luisteren."

"Ik vind zeker dat hij nog veel kan leren van Bart. Die wordt toch gemist in dit programma, hoor." "Bart en Kelly luisterden naar de wensen van de mensen."