Netflix onthult geweldig nieuws over Netflix' hitserie 'Emily in Paris' Seizoen 4

door: WVDS
Emily In Paris, Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Met veel plezier kunnen we jullie wat nieuwe informatie geven over het aankomende vierde seizoen van Netflix' Emily in Paris. Fans zullen blij zijn.

Emily Cooper, gespeeld door de getalenteerde Lily Collins, en andere bekende gezichten zoals Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Lucien Laviscount, zullen op je scherm schitteren in Emily in Paris seizoen 4.

Het hart van Emily krijgt het hard te verduren en ook de andere personages ondervinden drama in hun leven

Na de mislukte bruiloft van Camille en Gabriel is Emily in een emotionele impasse verzeild geraakt, met sterke gevoelens voor twee verschillende mannen.

Het wordt nog gecompliceerder nu Gabriel een kind verwacht met zijn ex en Alfie's ergste voorgevoelens over haar en Gabriel worden bevestigd.

Op haar werkplek bij Agence Grateau heeft Sylvie ook haar eigen dilemma's: ze moet een moeilijke situatie uit haar verleden onder ogen zien om haar huwelijk te beschermen. Op kantoor worstelt haar team met personeelsveranderingen.

Mindy en haar band zijn ook opnieuw van de partij, zij bereiden zich voor op hun deelname aan het Eurovisie Songfestival, maar geldproblemen dwingen hen om de uitgaven te verminderen.

De chemie tussen Emily en Gabriel is echter sterker dan ooit terwijl ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen hun dromen te verwoesten.

En nu komt het spannende detail waarop je hebt gewacht. Wanneer mogen we dat vierde seizoen verwachten?

Het vierde seizoen wordt in twee delen van vijf afleveringen uitgezonden. Het eerste deel van Emily in Paris seizoen 4 zal op 15 augustus 2024 te zien zijn, met het tweede deel dat volgt op 12 september 2024. Bereid je voor op een seizoen vol drama en romantiek!

Tags