Kijkers van 'Familie' zien trieste evolutie: "Een oude zaag geworden"

door: LHX
Familie - Lars - Kürt Rogiers
Afbeelding bron: VTM

In 'Familie' viert de liefde tussen Lars en Stefanie hoogtij. Niet iedereen is er echter mee opgezet...

Het leeftijdsverschil tussen Lars en Stefanie is zo groot dat het haast niet anders kan dan dat hun relatie tegenstanders heeft. Benny, bijvoorbeeld, vindt het maar niets dat zijn dochter samen is met een veel oudere man.

"Ik snap dat maar al te goed dat je daar moeite mee hebt en dat je je bedrogen voelt door mij", probeert Lars deze week de situatie te ontmijnen. "Maar je kiest er niet voor op wie je verliefd wordt."

Zijn argumenten vallen echter in dovemansoren. "Een dikke zeveraar", noemt Benny hem. Hij geeft Lars zelfs een duw. Zelfs Samira vindt dat hij daarmee te ver gaat. "Jij moet stoppen met de boel zo op te blazen. Er zijn ergere dingen in de wereld", reageert ze.

De kijkers vinden duidelijk dat ze gelijk heeft. Hen is opgevallen dat Benny vroeger toch een aangenamer personage was. "Ik vond de Benny van vroeger leuker. Nu is hij echt een oude zaag geworden", reageren ze op sociale media.

"Hij is tegen alles. Niet op vakantie, zijn dochter uitsluiten... De Benny van vroeger was veel leuker, daar kon je nog mee lachen." "Sinds hij dat geld gewonnen heeft, is hij niet te genieten." "Als hij niet oppast en voortdoet zoals hij nu bezig is, is hij straks alles kwijt. Zijn vrouw en zijn dochter."

Tags Familie