KIJK! Mark van Bommel zorgt voor de sfeer op de Bosuil, Antwerpse derby stopgezet

door: BVDO
Beerschot
Afbeelding bron: Photonews

De derby tussen Antwerp en Beerschot werd een kwartier voor tijd stopgezet. Het stond toen 4-0 voor de thuisploeg.

Vanaf de eerste minuut was meteen te zien dat het de derby tussen Royal Antwerp FC en Beerschot was. Niemand kon zomaar een dribbel zetten.

Antwerp kwam via Ondrejka op het half uur op voorsprong. Rond het uur raakte de wedstrijd in zijn definitieve plooi. In vier minuten scoorde The Great Old drie keer.

Even later gooiden de Beerschotfans vuurpijlen op het veld. Beide ploegen moesten naar binnen, maar meteen bij het herstarten van de match was het weer van dat en floot de scheidsrechter de wedstrijd af.

Ex-trainer Mark van Bommel zorgde tijdens de onderbreking van de wedstrijd voor de nodige sfeer in de tribunes en dat werd goed gesmaakt door de Antwerpfans.

Er werden achteraf geen interviews met spelers gegeven en ook de normale persconferentie met de twee coaches ging niet door.