Hanne Verbruggen van K3 duidelijk over haar deelname aan 'Liefde Voor Muziek': "Anders had ik dat niet gedaan"

door: STG
K3 - Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman
Afbeelding bron: Photonews

Zondagmiddag vertrokken de artiesten voor het negende seizoen van 'Liefde Voor Muziek' op de luchthaven van Zaventem. De opnames gebeuren ook dit jaar in Spanje.

In het najaar kunnen we weer genieten van heel wat leuke, muzikale covers. Zondagmiddag vertrokken de artiesten van het negende seizoen voor de opnames. Die vinden plaats op een klein uurtje rijden van Barcelona.
 

De locatie spreekt nu al tot de verbeelding. In het nieuwe seizoen zullen we heel wat leuke namen aan het werk zien. Met de muziek van Daan, Portland, Metejoor, K3, Jaap Reesema, Gunther Neefs en Stef Bos in de rugzakken kan het niet anders dan een seizoen worden met heel wat nieuwe hits in het vooruitzicht.

Bij aankomst op Zaventem verscheen Hanne in een opvallend oranje outfit. Ze had meteen de toestemming van haar gynaecoloog op zak om te mogen vliegen. “Uiteraard had ik dat anders niet gedaan”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Wie uiteindelijk welke nummers van elkaar zal brengen blijft nog even geheim. Uit goede gewoonte krijgen we een paar weken voor de start van het nieuwe seizoen op televisie al een voorsmaakje te horen van VTM. Het nieuwe seizoen wordt in het voorjaar uitgezonden op televisie.