Wijnliefhebbers watertanden al: Supermarkt pakt uit met 2+1 fles gratis promotie

door: STS
Wijn
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Er is goed nieuws voor de liefhebbers van wijn en schuimwijn. Gedurende drie weken houdt Delhaize het Wijnfestival. Daar horen ook 2+1 gratis promoties bij, op 200 wijnen en schuimwijnen, maar ook op alcoholvrije wijnen en bieren.

Het drie weken durende wijnfestival ging op donderdag 22 februari van start in alle Delhaize-winkels. "Tot en met 13 maart kunnen klanten kennismaken met een heleboel nieuwigheden in het aanbod, inspiratie opdoen én voordeel halen uit een hele reeks promoties, waaronder 2+1 gratis."

"Dit voorjaar voegen we enkele opvallende nieuwkomers toe aan het aanbod. Zoals Elysian, de nieuwe, toegankelijke Griekse wijn uit Delhaizes eigen Winery. En onder het Ruppiano-merk voegen we de nieuwe Chianti Reserva toe aan het aanbod."

"Italiaanse schuimwijn zit in de lift. Met de Corvezzo brengt Delhaize een nieuwe organische Prosecco en een organische Blanc de Blancs naar Belgische feesttafels."

"Aan de opmars van de Portugese Vino Verde-regio lijkt de voorbije jaren geen einde te komen. We hebben met de Azulejo Alvarinho een prima aanbod van de trendy druif in de rekken."

"Nieuw in het aanbod van HOLA cava is de Hola Mediterraneo Orange Spritz, een smakelijk en kwaliteitsvol aperitief. Er zijn ook twee alcoholvrije Codorniu Zero schuimwijnen en een nieuwe alcoholvrije cava: Oro de Uva Zero."

Enkele voorbeelden van producten die aan 2+1 gratis aangeboden worden zijn Elissa Perenna Franciacorta, de 'Italiaanse champagne' van Delhaize, en Mâcon La Roche Vineuse, gebotteld in Delhaizes eigen Winery.

Promo
Afbeelding bron: Delhaize