"Tijd om in te slaan": Lidl heeft 1+1 en 2+1 gratis promo's: Enkel op deze twee dagen

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Lidl pakt uit met interessante weekenddeals. Er worden heel wat producten in promotie verkocht, aan 1+1 gratis, of aan 2+1 gratis zelfs. "Superweekend, tijd om in te slaan", zegt de supermarktketen.

Zo is er een 1+1 gratis promotie voor vaatwastabletten van Dreft. En ook op voeding zijn er 1+1 gratis aanbiedingen, zoals op charcuterie als peterselieworst en lunchworst. Of stokbrood met kruidenboter en stokbrood met knoflookboter.

Er is ook nog een 1+1 gratis promotie op chips, het gaat om verschillende soorten Brown rice crisps van Snack Day, met smaken als zeezout en zwarte peper, paprika, kaassmaak, of zure room en uismaak. Of voor wie het gezonder wil houden: verschillende soorten biofruit in knijpzakjes van Bio Organic.

Bovendien zal er een 2+1 actie lopen voor batterijen van Aerocell. Je kan verschillende types batterijen kopen, zoals AAA, AA en 9V. "Vanaf 1,99 euro tot 3,99 euro per pack. Bijvoorbeeld drie packs AAA-batterijen voor 3,98 euro in plaats van 5,97 euro", lezen we in de folder.

Deze promoties bij Lidl zijn enkel geldig op vrijdag 23 februari en zaterdag 24 februari.