Klant heeft fikse klacht over thuislevering van Albert Heijn: “En dat voor de feesten”

door: BVDO
Albert Heijn
Afbeelding bron: MRO

Een klant van Albert Heijn is niet tevreden over de thuislevering van de supermarktketen. Ze kreeg heel wat producten niet, maar moest wel betalen.

Tine deed vlak voor kerstmis aankopen op de website van Albert Heijn om die thuis te laten leveren. Haar auto stond bij de garage, waardoor ze geen vervoer had. Maar alle verse producten werden niet meegeleverd.

“Niet fijn... eten voor de komende 2 dagen en de soep voor het feest niet geleverd…”, laat ze weten via Facebook. “Het is onvindbaar in de vrachtwagen.”

De chauffeur had geen oplossing, maar de vrouw moest wel de volledige rekening betalen. “We leveren straks of morgen”, kreeg ze te horen. Maar dat gebeurde niet. Een nieuwe bestelling plaatsen was niet mogelijk, want alle tijdsloten zaten vast.

De vrouw nam contact met de klantendienst, maar die beloofde enkel om alles na te kijken en dan iets te laten weten. Maar dat kwam er niet.

De vrouw ging even later nog verder op de zaak in. “Wat gaat dat uithalen? Gaan ze dat dan op magische wijze vanavond nog aan m'n deur komen afzetten? In de vorige bestelling misten er ook producten. Vaak dingen beschadigd, het gaat er echt op achteruit. Jammer dat je via klantendienst ook geen antwoord krijgt.”