Topserie uit 2005 herleeft op Netflix: Drie seizoenen domineren Netflix top 10!

door: WVDS
Prison Break Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Een oudere misdaadserie werd onlangs toegevoegd aan Netflix. Het is duidelijk dat het een tijdloze serie is die nu nog steeds nieuwe kijkers aantrekt.

Dat wordt ook onmiddellijk duidelijk wanneer je de Netflix top 10 lijst van series voor België bekijkt. Maar liefst drie seizoenen van de serie Prison Break staan in de top tien.

Het eerste seizoen staat al drie weken op de vierde plaats. Seizoen twee van Prison Break volgt op plaats vijf voor twee weken en kijkers blijven kijken, want ook seizoen drie komt op de negende plaats de top 10 binnen.

Van de 5 seizoenen van Prison Break staan er 3 in de Netflix top 10!

In totaal staan alle vijf de seizoenen van Prison Break nu op de streaminggigant. Doordat seizoen 1 zo hoog staat op de lijst, zijn er nog steeds kijkers die voor de eerste keer deze serie ontdekken. In 2005 werd de reeks voor de eerste keer uitgezonden en in 2017 werd het vijfde seizoen gelanceerd.

Lincoln Burrows, gespeeld door Dominic Purcell, komt onterecht in de gevangenis terecht voor de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten. Zijn broer, Michael Scofield, gespeeld door Wentworth Miller, pleegt een gewapende overval en wordt door de rechter veroordeeld tot vijf jaar in dezelfde gevangenis als zijn broer.

Op een geniale manier plant hij een ontsnapping uit de gevangenis. Twee advocaten geloven in de onschuld van Lincoln en proberen hem vrij te pleiten. Maar agenten van de Secret Service, in dienst van de vicepresident, werken hen tegen.

Tags