Vreselijk: Dronken mama steekt wenend zoontje (1,5) drie keer mes in de buik

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Unsplash (Archieffoto)

Een moeder heeft haar achttien maanden oude baby neergestoken. Het kindje wilde niet stoppen met wenen en stoorde zo haar dronken mama, bij wie de stoppen doorsloegen.

De 22-jarige Aida uit het Russische Priyutovo en haar echtgenoot, de 28-jarige Viktor, hielden thuis een feestje. Er ontstond op zeker ogenblik een ruzie, waarbij zij hem ervan beschuldigde een affaire te hebben.

De man verliet daarop de woonst, terwijl de vrouw doorging met het drinken van alcohol. Intussen was hun zoontje Artem (1,5) wakker geworden en beginnen te wenen.

Zijn moeder probeerde hem stil te krijgen, maar toen dit niet lukte nam ze een keukenmes en stak ze haar zoontje drie keer in de buikstreek. Daarna gooide ze het mes op de grond en ging ze naar buiten.

Enige tijd later hield ze een andere voetganger tegen. Ze vroeg hem om een ambulance te bellen voor de kleine Artem. De hulpdiensten troffen de jongen aan in een plas bloed. In het ziekenhuis konden dokters het leven van het slachtoffer redden.

De moeder werd in hechtenis genomen. Indien ze schuldig wordt bevonden, riskeert ze tot zeven jaar gevangenisstraf, schrijft The Daily Mail.