Moeder vermoordt zoontje: "Ze heeft hem weken laten lijden"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Een moeder heeft haar eigen zoontje vermoord. Ze sloeg het kind met een bamboestok en dompelde hem onder in kokend heet water.

De 30-jarige Engelse Christina Robinson zou hebben toegegeven dat ze haar 3-jarige zoontje Dwelaniyah sloeg "omdat de Bijbel haar zegt dat ze haar kind moet kastijden", zo schrijft The Sun.

De moeder belde de hulpdiensten toen het kind niet meer ademde. Ze zei dat haar zoontje iets aan het eten was en plotseling in elkaar zakte, waarbij ze insinueerde dat hij mogelijk was gestikt. Het jongetje werd doodverklaard in het ziekenhuis.

Een autopsie bracht verwondingen aan het licht, die niet het gevolg waren van een ongeval. "Met andere woorden: iemand had deze kleine jongen opzettelijk pijn gedaan en had dat gedurende een bepaalde periode gedaan. En die persoon was zijn moeder", sprak de openbare aanklager in de rechtbank.

"Ze dompelde hem ook opzettelijk onder in kokend water. Ze behandelde zijn verwondingen niet en liet hem verschillende weken lijden en schudde hem twee keer zo hevig dat hij hersenschade opliep. Dit zorgde ervoor dat zijn hart stopte met slaan."

Het proces, dat naar verwachting vier weken zal duren, wordt voorgezet.