Verrassing van formaat: Tatyana Beloy gaat in ‘Big Brother’-huis

door: ASX
Tatyana Beloy Play4 Big Brother.jpg
Afbeelding bron: Play4

Dat de wegen van ‘Big Brother’ ondoorgrondelijk zijn, werd vanavond nog maar eens bewezen. Na de exit van één van de drie genomineerden kwam presentatrice Tatyana Beloy met erg verrassend nieuws.

De Vlaamse schone heeft namelijk een primeur. Ze gaat zeer binnenkort zélf het bekende huis in. Het hoe en waarom blijven voorlopig een goed bewaard geheim. De presentatrice loste enkel dat ze samen met enkele fans het huis binnengaat voor een spel waarbij de resterende bewoners geld kunnen winnen.

Die zijn na vanavond nog met tien. Alice, Tyron en Ronahi zaten deze week op de genomineerdenbank. Blondine Alice werd al vrij snel uit haar lijden verlost. Zij kreeg van de kijker thuis het hoogste aantal stemmen en blijft dus nog minstens één week langer in het huis.

Tyron en Ronahi mochten vervolgens plaatsnemen in de intussen bekende en gevreesde draaideur. De Limburgse zorgverleenster trok aan het kortste eind en mocht na acht weken haar boeltje pakken in het ‘Big Brother’-huis. “Een droom die werkelijkheid geworden is”, klonk het in een eerste reactie bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper.

De kans dat een vrouw dit jaar met de winst gaat lopen wordt met de week kleiner. Met het vertrek van Ronahi zijn nog amper drie dames in de running voor de overwinning. Vier van de tien resterende kandidaten hebben de Belgische nationaliteit, de overige zes zijn Nederlanders.