Zita Wauters krijgt heel fijn nieuws van VRT na passage bij 'Zomerhit'

door: COS
Zita Wauters
Afbeelding bron: Instagram @zitawauters

Op maandag 18 december start De Warmste Week van VRT vanuit 't Zand in Brugge. De Warmste Week is te volgen op VRT 1, Studio Brussel, MNM, Ketnet en VRT MAX.

Eerder maakte VRT alvast vier ambassadeurs voor 'De Warmste Week' bekend: Danira Boukhriss Terkessidis (VRT 1), Eva De Roo (Studio Brussel), Sander Gillis (MNM) als Sarah Mouhamou (Ketnet). Zij krijgen nu versterking.

Ook Niels Destadsbader en Zita Wauters zetten zich in voor 'De Warmste Week'. Zita wordt 'Vlambassadeur'. Haar missie is om iedereen in Vlaanderen en Brussel een vlammetje op te spelden. In Het Warmste Dorp luistert ze naar de mooiste verhalen van actievoerders.

"Sinds ik mij kan herinneren staat bij ons thuis de televisie en radio continu aan tijdens 'De Warmste Week'. Ik geniet elke keer weer enorm van zoveel warme pakkende verhalen, en vooral van zoveel goedheid in Vlaanderen", vertelt Zita.

"Ik kijk er enorm naar uit en hoop mijn steentje te kunnen bijdragen, want elk kind zou moeten kunnen opgroeien zonder zorgen, en dat is niet vanzelfsprekend. Ik hoop dat we allemaal samen kunnen vlammen voor een veilige en warme plek voor kinderen en jongeren!"

"Klaar om samen met gans Vlaanderen te vlammen!"

Zita en co krijgen ook versterking van Niels Destadsbader. Hij zal tijdens 'De Warmste Week' elke dag een show maken vanuit Het Warmste Huis in Brugge. "Sinds mijn periode als Ketnet-wrapper heb ik mijn hart verloren aan onze kinderen en jongeren. Dus hun lot ligt me sowieso nauw aan het hart", zegt Niels.

"Dat zo'n mooi initiatief als De Warmste Week nu mag doorgaan in het prachtige West-Vlaanderen, dat maakt de cirkel helemáál rond. Ik moest dan ook geen seconde nadenken toen ze mij vroegen of ik de tv-shows wilde presenteren. Klaar om samen met gans Vlaanderen te vlammen!"

Zita Wauters en Niels Destadsbader voor 'De Warmste Week'
Afbeelding bron: VRT