Willy Sommers heeft erg mooie woorden klaar voor dochter Luna

door: STG
Afbeelding bron: VTM

Willy Sommers heeft het drukker dan ooit. De Vlaamse zanger treedt zo goed als elk weekend op en maakt tussendoor ook nog graag tijd voor zijn gezin. In Dag Allemaal getuigt hij deze week over de drastische beslissing van zijn dochter Luna.

Willy Sommers is niet weg te denken uit de showbizzwereld. Elk weekend opnieuw weet de zanger zijn publiek in te pakken met een feestje van jewelste. Daarnaast maakt hij uiteraard ook graag tijd voor zijn gezin.

Willy Sommers heeft drie kinderen: Annemie, Luna en Luka. Over jongste dochter Luna is er bijzonder nieuws. Luna De Gieter studeerde de afgelopen jaren criminologie aan de universiteit van Gent. Die studie heeft ze een tijdje geleden ingeruild voor de studies van goudsmid. Op dit moment werkt ze al één dag in de week bij een juwelier in Gent.

Al heeft Willy in Dag Allemaal wel een duidelijke boodschap voor zijn dochter. "Het is, natuurlijk, heel belangrijk dat je een stevig team achter je hebt staan, zoals ik dat altijd heb gehad met mijn ouders, mijn manager, de platenfirma", klinkt het. Hij heeft dan ook nog een bijzonder mooie boodschap voor Luna. "Ons Luna mag erop rekenen dat Cindy en ik zo’n team zijn voor haar", besluit de zanger.