Luka ondervindt onaangenaam gevolg om zoon van Willy Sommers te zijn: “Beginnen ze dan te doen”

door: PMN
Willy Sommers, Cindy, Luka en Luna
Afbeelding bron: Instagram @willy.sommers.officieel

Luka De Gieter is de zoon van Willy Sommers. Hij is een getalenteerde voetballer. Momenteel speelt hij bij de U18 van tweedeklasser FC Dender EH.

Luka droomt luidop van een profcarrière in het voetbal. Hij is goed op weg om zijn grote droom in vervulling te laten gaan. Al zal hij dan ook hard moeten blijven werken.

Luka werd zelfs al geselecteerd voor met een samengestelde ploeg van de beste U18-spelers en beloften de Beker van België te spelen tegen KAA Gent, KV Kortrijk en Zulte Waregem. Helaas voor hem lag hij toen net in de lappenmand met een blessure.

De tegenstanders weten intussen ook dat Luka de zoon is van Willy Sommers. Daar ondervindt Luka onaangename gevolgen van.

“Dan proberen ze me uit te dagen en noemen ze me constant zoon van Sommers of zo, maar dat maakt me niks uit”, reageert Luka in Primo. “Ik laat me daar zeker niet door intimideren."

Cindy, de moeder van Luka, ziet ook nog wat anders gebeuren. “Als de tegenstander wint, durven die al eens ‘Laat De Zon In Je Hart’ zingen”, kan ze er nog om lachen.