Van der Haar spreekt klare taal over spelletje dat Iserbyt en Vanthourenhout spelen

door: BVDO
 Lars van der Haar
Afbeelding bron: Photonews

Zaterdag kreeg Lars van der Haar af te rekenen met ploegmaten Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout. De twee speelden het heel erg slim.

De X20 Badkamer Trofee hield zaterdag halt in Kortrijk. Lars van der Haar zat op een bepaald moment geïsoleerd met Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout, ploegmaten bij Pauwels Sauzen-Bingoal.

En die speelden het ploegenspel heel erg goed uit, door in de bochten de Nederlander in de remmen te laten gaan. “Het is frustrerend, zeker als ze allebei goed zijn”, zegt Lars van der Haar aan Indeleiderstrui. “Het beïnvloedt uiteindelijk ook die laatste ronde, waarin je misschien niet helemaal kan laten zien wat je kan en de uitslag krijgt die je hoopt.”

Een drama vond hij het zeker niet. “Maar wat moet je ervan zeggen? Er is niks gebeurd, ik ben niet in de hekken gereden en ik kwam er zelf ook gewoon niet altijd makkelijk doorheen. Bij Baloise Trek Lions doen we dit andersom ook. Als ik in leidende positie rijd, zou ik het ook fijn vinden als een ploegmaat van mij zoiets doet. Het is wat het is.”