VTM

Zwaard van Damocles hangt boven hoofd van Celine Van Ouytsel

door: ASX
Celine Van Ouytsel
Afbeelding bron: Photonews

Euforie alom tijdens de Ronde Tafel vorige week bij ‘De Verraders’. De bondgenoten slaagden erin om voor de tweede week op rij een verrader te ontmaskeren. Na Walter De Donder mocht ook ex-K3’tje Klaasje haar koffers pakken. En de bondgenoten, onder leiding van Hendrik Vos, openen vanavond de jacht op de volgende potentiële verrader.

De politicoloog lijkt er rotsvast van overtuigd te zijn dat voormalig Miss België Celine Van Ouytsel de derde verrader is. Vorige week vertrouwde hij actrice Martine Jonckheere een briefje toe waarin hij zijn theorie uit de doeken doet.

De bondgenoten lijken vanavond dus af te stevenen op een verkeerde keuze en gaan massaal in de aanval tegen het blonde Play4-gezicht. Maar dat kan Celine goed relativeren, vertelt ze zelf in HLN Showbits.

“Ik ben op geen enkel moment vergeten dat ik in een spel zat en ik kan dat allemaal goed relativeren. Voor mij was dit alles niet heel heftig”, bekent Celine. “We hebben het spel in alle vriendschap en met alle respect gespeeld.”

Een rol als verrader zag de blondine helemaal niet zitten. “Ik denk wel dat ik het zou gekund hebben, maar ik zou te hard een rol hebben moeten spelen. Ik blijf het liefst heel dicht bij mijn eigen persoon. Ik ben een trouw iemand, dus ik zag dat echt niet zitten”, besluit Celine.