VTM

Volgens Walter De Donder bestaat er geen twijfel na 'De Verraders': "Dan zat ik nu nog in het spel"

door: COS
WalterDeDonderVerraders.png
Afbeelding bron: VTM

Aan de Ronde Tafel klonk zondag gejuich: het lukte de bondgenoten om een van de verraders te verbannen. Walter De Donder moest 'De Verraders' verlaten.

Nadat bondgenoot Andy Peelman als eerste werd verbannen aan de Ronde Tafel en bondgenoot Nora Gharib de dodenlijst niet overleefde, was het verrader Walter De Donder die het spel moest verlaten. 

Hendrik Vos opende aan de Ronde Tafel de aanval tegen Walter. Geen van de bondgenoten of de andere verraders namen het op voor Walter. "Daaruit kon ik afleiden dat er een pact tegen mij was gesmeed", vertelt Walter aan HLN.

"Ik zat die laatste dag voor een missie ook bijna de hele tijd opgesloten in de kelder van het kasteel met Liliane Saint-Pierre. Ik wist dus totaal niet dat de groep mij verdacht, anders had ik dat overdag al wat kunnen weerleggen."

"Iemand die niet bij de groep is - en dat is in het echte leven ook zo - daarover worden nu eenmaal dingen verteld. Als ik niet in die kelder zat, zat ik nu nog in het spel, daar ben ik zeker van", besluit Walter.