VTM

Diene haalt alles uit de kast tijdens laatste Knockouts: 'The Voice Kids'-fans zeggen allemaal hetzelfde

door: COS
The Voice Kids
Afbeelding bron: VTM

Vrijdagavond staan er nieuwe Knockouts gepland in 'The Voice Kids'. De laatste tickets voor de halve finale worden uitgedeeld.

De afgelopen weken hebben coaches Pommelien Thijs, Metejoor, Laura Tesoro en Coely hun teams zorgvuldig samengesteld. Nu vrijdag 10 november is het tijd om de laatste knopen door te hakken in 'The Voice Kids'.

Tijdens de derde en laatste knockoutronde zetten de jonge talenten dan ook alles op alles om een felbegeerd plekje in de halve finale te veroveren. Wie overtuigt de coaches het meest met hun unieke stem, podiumpresence en inleving?

De lat wordt steeds hoger gelegd, zo ook in team Pommelien. Storytellers Lise (14), Diene (14) en Senta (14) bijten vrijdag de spits af. "Tijdens de blinds hebben ze getoond hoe hard ze zichzelf kunnen verliezen in hun nummers en een verhaal kunnen vertellen”, vertelt Pommelien.

Op Facebook zijn 'The Voice Kids'-kijkers alvast fan van Diene en haar cover van 'Figures' van Jessie Reyez. "Geen twijfel mogelijk, voor mij is ze een van de besten. Wat een talent", klinkt het. "Kippenvel", lezen we nog.

"Geweldig mooi" en "Fantastisch mooi" vinden fans. "Zij gaat doorgaan", voorspelt iemand nu al. "Geweldig gedaan", klinkt het nog. "Supermooi gezongen en wat een knappe meid", laat nog iemand weten.