Incident op parking van Lidl: Politie komt ter plaatse en trekt dan grote ogen

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Op de parking van een Lidl heeft zich een incident voorgedaan. Het kwam er tot een ongeval, en daarna deed de politie een aantal ontdekkingen.

Alles speelde zich af op de parking van de Lidl-supermarkt langs de Vlinderlaan in Leuven. Dinsdagnamiddag, rond 15.20 uur, deed er zich een ongeval voor. Daarbij waren een twintiger en een bejaarde vrouw betrokken.

"Een 28-jarige man verliet met zijn wagen achterwaarts een parkeerplaats", legt de politie uit. "Hierbij reed hij tegen de rechterflank van een auto die er net voorbijreed, met aan het stuur een 79-jarige vrouw. Beide bestuurders verlieten hun wagen om de papieren in te vullen, maar de man was behoorlijk geagiteerd."

Geen geldig rijbewijs

De politie opgebeld om de nodige vaststellingen te komen doen. "Tijdens deze vaststellingen legde de man een positieve drugstest af. Bovendien kwam aan het licht dat hij reed zonder geldig rijbewijs."

Een en ander bleef niet zonder gevolgen. "Zijn auto werd op bevel van het parket tijdelijk in beslag genomen. De agenten stelden proces-verbaal op."

Volg Redactie24 nu op Instagram