VTM

Bekende advocaat haalt heel fel uit na alle kritiek op Natalia: "Bashing"

door: PMN
Natalia en Astrid Coppens
Afbeelding bron: VTM

Het VTM-programma ‘Back to Reality’ doet heel wat stof opwaaien. In het programma moeten Natalia en Astrid Coppens in armoede leven zoals een alleenstaande moeder met vier kinderen. Dat blijkt niet makkelijk te zijn.
 

Natalia en Astrid Coppens moeten in het programma ‘Back To Reality’ leven in armoede zoals een moeder met vier kinderen. Dat moeten ze één maand doen. De spanningen lopen hoog op.

Achter de schermen ging Natalia haar boekje te buiten. Ze noemde sommige medewerkers van het programma “amateurs”. Enkele van die medewerkers wilden zelfs niet meer met de zangeres samenwerken.

"Natalia-bashing"
Advocaat Walter Daemen is in ‘De Tafel van Gert’ boos om wat er allemaal aan het gebeuren is. “Het is nu Natalia-bashing geworden. Ja, Natalia is een perfectionist. Ze heeft keihard gewerkt om te staan waar ze nu staat.”

“Als Natalia op de set bepaalde zaken ziet die beter kunnen, moet je dat nu niet komen misbruiken. Natalia zit in een erg kwetsbare positie. Ze kan zich vandaag niet komen verdedigen.”

“Ze krijgt nu kritiek langs alle mogelijke kanten. Dit verdient Natalia niet. Die vrouw heeft écht keihard gewerkt en begint vol goede moed aan een programma om een maatschappelijke problematiek aan te kaarten. Vandaag is ze plots de kwaadaardige feeks.”