VRT-verkeersanker is dit gedrag van automobilisten kotsbeu: "Boos, verdrietig en misselijk van"

door: STS
Verkeer - auto
Afbeelding bron: Photonews

Een verkeersanker van de VRT heeft haar frustraties de vrije loop gelaten. Lien Thys, een van de vaste stemmen die verkeersinformatie voorleest op de radiozenders, is het gedrag van sommige automobilisten kotsbeu.

"Ik sta in de file op de E19", start Thys haar verhaal op Instagram. "Ik kijk regelmatig in mijn achteruitkijkspiegel en zie dat de bestuurder achter mij duidelijk op zijn smartphone aan het tokkelen is. Ik kijk rechts van me en zie dat ook de vrouw in de auto naast me haar smartphone gebruikt achter het stuur."

"De auto's voor me rijden wat verder, behalve de vrouw in de auto vlak voor mij. Zij sluit niet meteen aan, want ook zij moet eerst haar gsm wegleggen voor ze opnieuw aan het verkeer kan deelnemen."

Emmer loopt over

"Ik sta nog zeker 20 minuten in de file en zie nog minstens 15 andere mensen met hun gsm achter het stuur zitten. Ik vloek luidop in mijn auto, omdat ik het gewoonweg niet begrijp. Vandaag was de dag dat mijn emmertje overliep. Ik word er boos, verdrietig en zelfs misselijk van."

Volg Redactie24 nu op Instagram