Mensen dragen hier nu zakken vol spullen buiten bij totale uitverkoop: "Grote kortingen, mooi meegenomen"

door: STS
Totale uitverkoop
Afbeelding bron: Photonews

Heel wat mensen slaan nu hun slag door te gaan shoppen bij Fun. Donderdag raakte bekend dat de keten in slechte papieren zit.

"Vanaf maandag 22 januari 2024 start de uitverkoop in alle Fun-winkels", klinkt het vrijdag in een kort persbericht. "Hou er rekening mee dat niet elk product nog op voorraad is in de winkel."

Maar het lijkt erop dat die uitverkoop in werkelijkheid al volop begonnen is. In het Fun-filiaal in Merksem daagde er vrijdag al heel wat volk op om te kunnen profiteren van de grote kortingen die nu gegeven worden op artikelen.

Dat hoeft niet enkel om speelgoed te gaan. Fun was de laatste tijd ook een beetje een Action geworden, met tuin-, baby-, en feestartikelen, enzovoorts.

"Ik had dringend een cadeautje nodig, dus die 30 procent afprijzing op speelgoed is mooi meegenomen", vertelde een aanwezige klant aan Gazet van Antwerpen.

Een vrouw verliet de winkel met drie zakken. "Ik heb drie kleinkinderen, dus dit was het ideale moment om snel van die kortingen te profiteren", vertelde ze aan de krant.

"Er zijn winkels die nu ook uitzonderlijk gesloten zijn op maandag", laat Fun nog weten. "Bekijk dus zeker de openingsuren."